Jdi na obsah Jdi na menu
 


Očekávaná novinka a dva přírůstky

30. 5. 2018

George R. R. Martin a chystané české novinky

Jelikož jsem nováček co se Hry o trůny týče (knižní formy, seriálové zpracování nechávám pro jiné), tak ani vlastně pořádně nevím, kolik dílů má série, nicméně zpráva o tom, že před Vánoci by se měla objevit tato bomba, je pro mne skvělá zpráva!

Kniha má být protkána obrázky, mapami, má obsahovat kompletní rodokmeny Starků, Targaryenů a i Lannisterů. Nebude chybět ani kultura Západozemí a historie... a ještě mnoho dalšího. 

Já miluju tyhle doplňkové knihy! Když už se do nějakého příběhu začtu a zamiluju, tak musím mít a číst všechno!

Stejné to je i s Doktorem Proktorem.. já vím, já vím, je to sice dětská série, ale i tak se mi líbí! Navíc.. nová doplňková kniha Senzační sbírka zvířat doktora Proktora je pecka!

Senzační sbírka zvířat doktora Proktora

Opravdu se těším, až se do ní pustím - vím, nezabere moc času, ale jde o ten požitek.. o obrázkový doprovod! O to, cítit se chvíli zase jako malá holka.

A na co se těším úplně nejvíc?

Moje láska k celému světu Harryho Pottera se nyní prohlubuje díky tomu skvostu!

Harry Potter: Cesta dějinami čar a kouzel

Kniha je opět doplňující. Seznámíme se s bradavickými školními osnovami, kouzelnickou historií, magickými předměty a objevíme až dosud nezveřejněné materiály samotné autorky, J.K. Rowling!

Takže, můj plán je jasný. Až dočtu druhý díl Hry o trůny, Střet králů, nebudu mít stání a musím se jí hned věnovat! Opravdu se nemohu dočkat. Kniha je opět krásně ilustrovaná a tuším, že zážitek to bude opět kouzelný! Stejně jako tomu bylo i u ilustrovaného vydání Fantastických zvířat

Ano, program na nejbližší dny je jasný: Střet králů, dvě nové ilustrované knihy a zbytek ze série Píseň ledu a ohně. Ale tuším, že to asi proložím nějakou novou knihou - no, je mi jasné, že to nebudu moc vydržet, pokud bude něco skvělého na obzoru!

Máte také rádi tyto doplňkové knihy? Ilustrované knihy? Knihy pro děti?

Já... ano, ano a ano!

Nikys

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář